Masthead header

Prima zi din viața Papuchette.ro

 

Păpuchette au prins viață acum aproape 3 ani, din joacă, așa cum stă bine oricărei jucării.  Întreg procesul și rezultatul au fost atât de minunate încât nu m-am mai oprit. Am făcut păpuși la comandă, personalizate sau am imaginat personaje cu care am participat la diferite târguri de articole handmade alături de prietenele mele Ioana și Tely cu care ne-am simțit atât de bine în micul nostru atelier improvizat la Ioana acasă.

Iată că a sosit ziua ca Păpuchette să aibă propria pagină virtuală. Intenția mea este să prezint personajele pe măsură ce ele prind viață și să le prezint povestea. Dacă vă place un personaj sau dacă vreți un altul pe care eu încă nu l-am imaginat trimiteți comanda voastră la contact@papuchette.ro

Personajul de astăzi este Bb. Este cochetă,conștientă că este privită și nu iese niciodată din casă fără să-și pună cerceii pe care și-i descoperă printr-o mișcare jucăușă a părului castaniu. Este veselă și de fiecare dată când o privești are același zâmbet ghiduș care îți spune că și astăzi este o zi minunată.

PS Aștept părerile voastre despre Păpuchette la aceeași adresă de mail sau postând un comentariu la articol.

ÎNAPOI SUS CONTACTEAZĂ-MĂ TRIMITE POSTAREA UNUI PRIETEN
  • anka - 20/March/2012 - 12:24 pm

    Hehe, ce ma bucur de blogul tau. De-abia astept sa citesc multe povesti frumoase!ReplyCancel

  • barbu ruxandra - 8/December/2013 - 2:30 pm

    cat costa o papausa?ReplyCancel

Adresa dvs. de email nu va fi publicată sau distribuită. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*